BAŞKANIMIZ ERENER, BEŞİR KÖYÜNDE CAMİ AÇILIŞINA KATILDI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Beşir Köyü’nde cami açılış törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Beşir Köyü Camisinin açılışını yaparak, vatandaşlarla selamlaştı.

Başkanımız Erener, açılışta yaptığı konuşmada, camiler insanların en huzur bulduğu yer olduğunu söyledi.

Bu caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Başkanımız Erener, “Gerçekten güzel bir eserin burada açılışını yapıyoruz. Fakat mühim olan bu caminin içinin doldurulması. Ben kendi adıma konuşayım. Camiler benim en huzur bulduğum yer. Çünkü burada fakir, zengin herkes bir araya gelip, cem oluyor. Birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Allah’ım bizleri doğru yoldan, güzelliklerden ayırmasın. Ben bu caminin yapımında emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Beşir Köyü Muhtarı Ali Emanet ise, caminin yapımında maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener’e çok teşekkür etti.

208 metrekarelik alan üzerine yapılan ve 350 kişilik olan Beşir Köyü camisinin içerisinde ve dışında toplantı salonu, yemekhane, gasilhane, morg, abdesthane bulunuyor. 2014 yılında yapımına başlanan Beşir Köyü camisi toplam 1,5 Milyona mal oldu.