BAŞKANIMIZ ERENER, GİRESUN’DA BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ NURETTİN CANİKLİ’Yİ KARŞILADI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, beraberinde AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen, Giresun’da Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın katılımlarıyla yapılan açılış ve programlara katıldı.

Ordu – Giresun Havaalanında Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ı karşılayan Başkanımız Erener, bakanlarımızı yalnız bırakmayarak, bakanlarımızla birlikte Giresun Üniversitesi Akademik Yıl açılış töreni ile Fındık Araştırma Enstitüsünün 80. Kuruluş Yıl Dönümü programlarına katılarak, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu açılışını gerçekleştirdi.

GÖRELELİ HEMŞERİMİZ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ İŞKADINI MELAHAT GÜREL BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ NURETTİN CANİKLİ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Başkanımız Erener, Giresun Üniversitesi Akademik Yıl açılış töreninde eğitime verdiği büyük katkılarla tanınan eğitim gönüllüsü Göreleli hemşerimiz İşkadını Melahat Gürel’i Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli tarafından plaketle ödüllendirdiği programda yalnız bırakmadı.

Eğitim gönüllüsü İşkadını Melahat Gürel hanımefendinin Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli tarafından plaketle ödüllendirildiği o mutlu gününde yanında bulunan Başkanımız Erener, Görele’nin eğitime verdiği katkılarla geleceğe yön vererek, ışık tutan Göreleli hemşerimiz İşkadını Gürel’i unutmayacağını söyledi.