BAŞKANIMIZ ERENER HAKKARİ SALDIRISINI KINADI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgede PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı.

Türkiye’nin her alanda gelişmesini, güçlenmesini istemeyen bazı iç ve dış mihrakların kuklası olan bölücü terör örgütleri düzenledikleri saldırılar ile ülkemizdeki huzuru ve istikrarı bozmaya çalıştıklarını belirten Başkanımız Erener, “Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgede PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız hepimizin yüreğini yakmıştır. Yine ocaklara ateş düşmüş, milletimizi derinden üzmüştür. Vatan hainlerinin lojistik destekleriyle beslenen bölücü terör örgütü; güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik saldırılar düzenleyerek ülkede kaos ortamı oluşturmak için kahpeliğe ve hainliğe devam etmektedir. İç ve dış mihrakların kuklası olan terör örgütleri, her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin ilerlemesini istememektedir” dedi.

Bölücü terör örgütlerine karşı her zaman tek yürek ve tek vücut olmaya etmemiz gerektiğini anımsatan Başkanımız Erener, “Hain saldırılarla bir yerlere gelmeye çalışan terör örgütleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Ben hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.