BAŞKANIMIZ ERENER ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Valimiz Hasan Karahan, Görele Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve beraberindekiler, Van’ın Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Murat Kasım’ın Görele’deki evini ziyaret etti.

Şehidimiz Murat Kasım’ın yeni doğum yapan eşi Cennet Kasım ve ailesiyle yakından ilgilenerek, sohbet eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ve beraberindekiler aileye tekrar başsağlığında bulundu.

Yeni doğum yapan ve kız çocuğuna şehidimizin ismini andıran Muradiye İrem ismini veren Şehidimizin eşi Cennet Kasım’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Erener, “Van’ın Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Murat Kasım’ın bir çocuğu daha dünyaya gelmiştir. Gözlerini dünyaya açan şehidimizin emanetine uzun ömürler diliyorum. Şehidimiz eşi Cennet Kasım’a geçmiş olsun. Şehidimizin bizlere emanetlere gözümüz gibi bakmak görevimizdir” dedi.