BAŞKANIMIZ ERENER YENİ PAZAR YERİNİ GEZDİ…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve beraberindekiler, Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak faaliyete gecen yeni halk pazarı yerini gezerek, pazarcıların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Pazarcı esnafına iyi işler temennisinde bulunan Başkanımız Erener, pazarcılarla yeni halk pazarı yeriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yeni Pazar yerinde genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Erener, göreve geldiği günden itibaren ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı övgüler aldı.

Yatırım ve hizmetlere halkın desteğiyle hız kesmeden devam edeceklerini hatırlatan Başkanımız Erener, “Halkımızın şahsımıza yönelik göstermiş olduğu ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu durum motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Bizlerde ilçemiz ve vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah Görele için daha güzel işlere imza atacağız. Hep birlikte el ele vererek, tarihi anlara tanıklık edeceğiz” dedi.