BAŞKANIMIZ ERENER’E VERGİ HAFTASI ZİYARETİ…

Görele Mal Müdürü Selahattin Taşçı, Görele Tapu Müdürü Mehmet Cansız ile birlikte Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette Görele Mal Müdürü Selahattin Taşçı, Gelir İdaresini daha iyi tanıtabilmek, mükellef ile devlet arasındaki kaynaşmayı sağlamak, kurum ve kuruluşlar arasındaki diyalogu güçlendirmek adına Vergi Haftası etkinliklerine sağladığı katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür etti.

Konuklarının Vergi Haftası’nı kutlayan ve toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik tüm çalışmalara desteklerinin devam edeceğini belirten Başkanımız Erener ise, “Bilindiği üzere ödenen vergiler vatandaşa hizmet olarak geri dönmektedir. İnsanlar vergilerini dürüstçe ülke adına, ilçemiz adına vermeliler. Ben bu anlamda ilçemiz insanlarının duyarlı olduklarını düşünüyorum. Belediye olarak toplumdaki vergi bilincini geliştirmek adına yapılan tüm etkinliklere katkılarımız devam edecektir. Ben bu anlamlı ziyaretten dolayı Mal Müdürü Selahattin Taşçı, ve Tapu Müdürü Mehmet Cansız’a teşekkür ediyorum” dedi.