BAŞKANIMIZ ESENYURT KÖYÜ’NDE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenyurt Köyü Derneği tarafından Esenyurt Köyü Merkez camisi bahçesinde yapımına başlanılan Gasilhane ve Şadırvan inşaatının temel atma törenine katıldı.

Burada Dernek Başkanı Halis Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkanımız Erener, belediye olarak gasilhane ve şadırvan inşaatına gereken desteğin verileceğinin sözünü verdi.

Gasilhane ve şadırvan inşaatının bu köy için bir fırsat, bir milat olmasını dileyen Başkanımız Erener, “Bu köy 8 köyün bir araya geldiği ve namazını kıldığı merkezi bir köymüş. İnsanların bir araya gelip, cem olduğu bir yermiş ama maalesef göç dalgası burayı da vurmuş. İnşallah bu gasilhane ve şadırvan açılışı bu köy için bir fırsat ve milat olur. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Görele Belediyesi olarak bizlerde bu inşaat çalışmalarına destek vermeye söz veriyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Başkanımız Erener, Dernek Başkanı Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve sıkıntılarını dinledi.