BAŞKANIMIZ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yoğun iş temposundan bulduğu zamanı vatandaşlarımızın ayağına giderek geçiriyor.

Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutan ve bu hizmet anlayışından ödün vermeyerek hareket eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, esnaf ziyaretlerini sürdürerek, hayırlı işler temennisinde bulunuyor.

Göreve geldiği günden itibaren ‘halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla hareket ederek, makam kapısını söken ve herkese açık tutan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, aylık olarak yaptığı halk meclisi toplantısı, mahallelerde akşam çayı etkinliklerinin yanı sıra Beyaz Masa (Çözüm masası) ile halkın istek ve şikayetlerinin daha hızlı bir şekilde sonuca ulaştırılması için belediyecilik kavramına yeni bir anlayış getirmişti.