BAŞKANIMIZ FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİMİZİN ESERLERİNİ İNCELEDİ!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü yıl sonu sergisine katılarak, serginin açılışını yaptı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte Güzel Sanatlar Fakültesi Bedri Rahmi Eyüpoğlu salonundaki sergide fakülte öğrencileri tarafından yapılan birbirinden özel tasarımları gezerek, inceledi.

Başkanımız Erener, yaptığı konuşmada öğrencilere müjde vererek, belediye olarak yaz okulu açacaklarını söyledi.

İlçede gençleri, çocukları güzel sanatlarla tanıştıracaklarını belirten Başkanımız Erener, “Yerel yönetimler olarak bir araya gelip buraya hangi okul daha iyi yakışır diye bilgi alışverişinde bulunduk. Ortak kararımız sonucu Güzel Sanatlar Fakültesi gelsin Görele’ye bize yakışır dedik ve bu fakülteyi buraya kazandırarak büyük bir başarıya imza attık. Fakültemiz eğitime geçtiğinde Görele’nin marka değeri arttı. Ben bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum. Bizde belediye olarak her zaman yanınızdayız. Buradaki gençler bizim çocuklarımız. Buradan da bir müjde vermek istiyorum. Fakültemizden bir grup öğrencimiz bize gelerek yaz okulu talebinde bulundu. Bizlerde bu talebe olumlu bakarak belediye olarak yaz okulu açmaya karar verdik. Açacağımız yaz okuluyla çocuklarımızı güzel sanatlarla tanıştıracağız. Böylelikle bu okulun alt yapısını da oluşturmuş olacağız” dedi.