BAŞKANIMIZ GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kaymakamlık tarafından verilen iftar yemeğinde gazi, şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Şehit ailesi yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Başkanımız Erener, şehit aileleri ve gazilerin karşısında konuşmanın zorluğunu yaşadığını söyledi.

“Vatanın bölünmez bütünlüğünün sağlanmasını şehit ve gazilerimize borçluyuz” diyen Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Hiç şüphesiz şehitlerimiz, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlayarak, canlarını bu uğurda feda etmişlerdir. Gazilerimizin de bu mücadelede rolü çok büyüktür. Ben şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyorum. Gazilerimize ise sağlık, mutluluk, sevdikleriyle ve yakınlarıyla uzun bir ömür diliyorum. Böylesine önemli bir ayda sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Umarım bundan sonraki senelerde de birlikte oluruz. Yemeğimize katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.”