BAŞKANIMIZ GENÇ YAZARIMIZI MAKAMINDA AĞIRLADI

Görele’de yaşayan 21 yaşında genç yazar Emrehan Kamber, ‘Bir Sevda Yolu’ adlı ilk kitabını çıkararak, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e imzalayarak hediye etti.

Yaşama dair içinden geçenleri kitaba aktararak kitaplaştıran genç yetenek Kamber’i makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, genç yazarı başarısından dolayı kutladı.

Kamber’im önemli bir işe imza attığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Emrehan Kamber’i kutluyorum. Genç yaşına rağmen araştırmacı olarak yılmadan ilk kitabını çıkaran Kamber’in diğer gençlere de örnek olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle gurur duydum. İlçemiz genç yetenekler yetiştirerek, bir kere daha kültür şehri olduğunu herkese kanıtlamıştır. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.