BAŞKANIMIZ GİRESUN LEZZETLERİ ŞENLİĞİNE KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun’a özgü yöresel tatların sergilendiği Giresun Lezzetleri Şenliğine katıldı.

Görele Belediyesi standımızda yer aldığı Giresun Lezzetleri Şenliğine ilçemizin meşhur koz helvası ile kesme pastası hemşehrilerimizin damak tadına sunuldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ilçemizin kültürünü her yerde ve her alanda tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Görele standının Giresun Lezzetleri Şenliğinde de yerini aldığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Her zaman olduğu gibi Görele standımız hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İsminden sıkça söz ettiren Kemençenin doğduğu topraklar olan ilçemiz meşhur köy dondurması, koz helvası ve kesme pastası standımızda yerini aldı ve ilçemiz yine farkını ortaya koydu. Ben şenlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.