BAŞKANIMIZ GİRESUNLULAR KÜLTÜR EVİ AÇILIŞINA KATILDI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İstanbul’da Esenyurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen Giresunlular Kültür Evi açılışına katıldı.

Esenyurt Belediyesi tarafından Yeşilkent Mahalesi Nazım Hikmet Bulvarında hayata gecen Giresunlular Kültür Evi açılışına katılan Başkanımız Erener, burada hemşerileri ile hasret giderdi.

Başkanımız Erener, Giresun’un kültürüne sahip çıkılarak, Giresun’un kültürünün yaşatılacağı böyle bir eserin İstanbul’a kazandırılmasında başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, olmak üzere Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Abdurrahman Ada ve emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞKANIMIZA BÜYÜK İLGİ!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Giresunlular Kültür Evi açılışına katılmak için İstanbul’da bulunan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Giresunlular Kültür Evi açılış töreni öncesi Gaziler Parkı Turgut Özal Stadyumunda gerçekleştirilen konser ve şölen etkinliğinde de bulunan Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlara burada ilçemiz yemeklerinden lahana, ilçemizin kültürlerinden köy dondurması dağıtımında bulundu.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Abdurrahman Ada ile de bir araya gelen Başkanımız Erener, burada vatandaşlarla bol bol sohbet etti.