BAŞKANIMIZ ‘GÖRELE KOTON’ GİYİM MAĞAZASININ AÇILIŞINI YAPTI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Görele KOTON’ giyim mağazasının açılışını yaptı.

Ziya Mağazacılık Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çobanoğlu’nun sahip olduğu ve Görele’nin Barış Caddesinde açılışı gerçekleştirilen törene Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuza, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta katıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, açılışta yaptığı konuşmada, Görele’yi marka şehir haline getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, “Yapmış olduğumuz işler Görele’nin yüzünü, makyajını güzelleştirmektir. Görele güzelleştikçe, kalitesini arttığına da şahit oluyoruz. Görele’ye açılan işyerlerinin bizler için ayrı bir değeri var. İstihdam sağlıyor. Ülkemizin sorunu olan issizlik sorunu her şeyi devletten, belediyelerden beklemeyerek, özel müteşebbisler tarafından yapılan işletmelerle de sağlanılabilir. Bir medeni cesaret göstererek, sadece illerde bulunan bir işletmeyi Görele’ye kazandırarak, katma değerini yükselten başta Ziya Mağazacılık Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çobanoğlu’nu ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.