BAŞKANIMIZ GÖRELE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU OLDU…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, akademik kariyer sohbetleri kapsamında, Görele Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanlığı ve mesleği olan avukatlık hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkanımız Erener, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Başkanımız Erener, mesleğini seven insanların iş hayatlarında başarılı olduklarını söyledi.

İdealist ve çalışan insanın mutlaka hayallerini de gerçekleştirdiğini belirten Başkanımız Erener, “İçinde bulunduğumuz yıllar çok hızlı geçecek ve bu yılların sadece kendi branşlarınızda değil, genel kültür açısından da iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Okul yıllarını her zaman iyi değerlendirmeli, bu yılların değerini iyi kavramalıyız. Ayrıca internet, kurduğunuz dostluklara ve arkadaşlıklara da dikkat etmeniz gerekiyor. Kötü alışkanlıklardan uzak durmak, her zaman geleceğe yönelik adımlar atmalıyız” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Erener, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.