BAŞKANIMIZ GÖRELESPOR İDMANINI ZİYARET ETTİ.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Görelespor’umuzun idmanını ziyaret ederek, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Bulancakspor ile karşılaşacağımız derbi maçında yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, yönetim ve futbolculardan şampiyonluk sözü istedi.

Görelespor’umuzun idmanını da izleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçede spor adına çok önemli ilklere imza attık. Görelesporumuz 3. Lig yolunda namağlup unvanını koruyor ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Görele Belediyesi Hentbol takımımızda ise hedef Süper Lig ve inşallah bu sene süper ligde olacağız. Yaptığımız hizmet ve getirdiğimiz yeniliklerle tüm hafızalara kazıdığımız ilçemizin adını spor alanında da bahsettirmeye devam edeceğiz. Görele Belediyesi olarak spor ve sporcularımızın her daim yanında ve destekçisiyiz” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra Görelespor idmanını seyretti.