BAŞKANIMIZ “HAYIR ÇARŞISI”NIN AÇILIŞINI YAPTI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Bilim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen hayır çarşısı kermes açılışına katıldı.

Kermesin açılışını yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yapılacak hayırların yerini bulacağını söyledi.

Hayır çarşılarına harcanan paraların bizlere nimet olarak döndüğünü belirten Başkanımız Erener, “İnsanoğlunun yaşamı boyunca, salih ameller ile insanlık görevini yerine getirmesi buyuruluyor. Hayır işlerine vesile olan derneğimizin ve derneklerimizin her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu işin mutfağında bulunan hanımefendilere teşekkür ederken, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Kermes açılışından sonra Başkanımız Erener, Torosların yörük çadırını da inceledi.

Kermesin açılışına Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in yanı sıra belediye meclis üyelerimizde iştirak etti.