BAŞKANIMIZ “İLKÖĞRETİM HAFTASI” PROGRAMINA KATILDI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 2021-2022 yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Görele Ziya Okay İlkokulu’nda düzenlenen “İlköğretim Haftası” programına katıldı.

Görele Ziya Okay İlkokulu bahçesinde düzenlenen “İlköğretim Haftası” etkinliğine katılan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerimizle yakından ilgilendi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Öğrencilere öğretmenlerini dinlemeleri ve derslerine çok iyi çalışmaları yönünde tavsiyede bulunan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ziller bugün sizin için çaldı. Hem öğretmenlerimize hem de siz kıymetli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim. Sevgili öğrenciler, bol bol kitap okuyun. Sizin hayalleriniz, fikirleriniz bu ülkenin geleceğine yön verecektir. Biz büyüklerin sizlerden beklediği bol bol kitap okumanız ve ülkemize yön verecek insanlar olmanızdır. Bizde Görele Belediyesi olarak her daim yanınızdayız ve hizmetinizdeyiz” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.