BAŞKANIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMINA KATILDI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 2016-2017 yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Mimar Sinan İlkokulu’nda düzenlenen “İlköğretim Haftası” programına katıldı.

Görele Mimar Sinan İlkokulu’nda düzenlenen “İlköğretim Haftası” etkinliğine katılan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Başkanımız Erener, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Başkanımız Erener, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Hayırlısıyla yeni bir eğitim öğretim yılına daha girmiş bulunuyoruz. Her zaman söyledik, yine de söylüyoruz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Gelecekte bizleri yönetecek olan aydın kişiler sizler olacaksınız. Bunun sırrı da çok okumaktan, çalışmaktan geçiyor. 15 Temmuz’da demokrasimize, devletimize, vatanımıza yönelik gerçekleştirilen darbe girişimi Allah’ın izniyle püskürtüldü. O gün sonrası ülkemiz yeniden dirilişe geçerek, aydınlıklara ulaştı. Eğitiminizin yanı sıra vatan sevgisi de çok önemlidir. Kalbinizden, yüreğinizden vatan sevginiz hiç eksilmesin” dedi.

Program okunan şiirlerin ve öğrencilerin gösterilerinin ardından sona erdi.

Programa Başkanımız Erener’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.