BAŞKANIMIZ İLKOKUL ÖĞRENCİSİ HARİKA NAZLI KUTLU’NUN TALEBİNE SESSİZ KALMADI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İnanca Köyü İlkokul Öğrencisi Harika Nazlı Kutlu’nun talebine sessiz kalmadı.

Gazi polis memuru Alaattin Kutlu’nun İnanca Köyü İlkokulunda eğitim gören kızı Harika Nazlı Kutlu, Görele Belediyesini arayarak, Kumyalı Mahallesinde bulunan sokak hayvanlarını her gün düzenli olarak beslemek istediğinin onun içinde evlerinin önüne sokak hayvanlarını besleme kulübesi istedi. İlkokul öğrencisi Harika Nazlı Kutlu’nun sesine ses veren Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, Kutlu’nun evinin önüne sokak hayvanlarını besleme kulübesi yerleştirdi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Harika Nazlı Kutlu’nun bu sevincine ortak oldu. Kutlu ise, Belediye Başkanımız Tolga Erener’e Çanakkale hatırası olan tablo hediye etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, bu duyarlılığından dolayı Harika Nazlı Kutlu’ya teşekkür ederek, “Belediyemizden sokak hayvanlarını beslemek için kulübe isteyen güzel kızımız Harika Nazlı Kutlu’nun isteğini yerine getirdik. Güzel kızımız Harika Nazlı Kutlu Sokak hayvanlarını her gün elleriyle besleyeceğini bize iletti. Bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah Harika Nazlı Kızımız gibi tüm vatandaşlarımızda bu konuda duyarlı olur ve sokak hayvanlarımız aç kalmaz” dedi.