BAŞKANIMIZ İSTİHDAM GARANTİLİ KURSUN AÇILIŞINI YAPTI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR Müdürlüğü ve Görele Tekstil arasında imzalanan protokolle açılan istihdam garantili ‘Dokuma Konfeksiyon Makineci’ kursunun açılışını yaptı.

Kursu yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, kursiyerlere başarılar dileyerek, kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İstahdamı destekleyen her türlü oluşumun yanında olduklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Son zamanlarda Halk Eğitim Merkezleri ve İŞKUR Müdürlükleri tarafından istihdama yönelik meslek edindirme kursalarının açılmasını görmek bizleri mutlu ediyor. Bizde belediye olarak bu gibi oluşumları destekliyoruz. Bugün ilçemizde bu kurslardan bir tanesinin daha açılışını yaptık. Halkımız bu kurslara katılarak hem bir şeyler öğreniyor, hemde iş sözü verilerek istihdam ediliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Dokuma Konfeksiyon Makineci kursuna 20 kursiyerin katıldığı, bu kursa katılan kursiyerlere günlük 108 lira verileceği öğrenildi.