BAŞKANIMIZ İTFAİYE ÇALIŞANLARIMIZIN HAFTASINI KUTLADI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘İtfaiye Haftası’ olması dolayısıyla Belediyemiz İtfaiye Teşkilatını ziyaret etti.

İtfaiye çalışanlarıyla tek tek selamlaşan Belediye Başkanımız Tolga Erener, itfaiye teşkilatının itfaiye haftasını kutladı.

Meslekleri gereği karşılaştıkları birçok tehlikeye rağmen, kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye teşkilatına görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “24 saat halkın emrinde olan İtfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere; görevlerini yürüten, bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyorum” dedi.