BAŞKANIMIZ KADINLARIMIZA YÖNELİK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün yaklaşması nedeniyle ziyaretlerine başladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ziyaretlerini Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara giderek sürdürüyor.

Bayan kursiyerlerin istek ve taleplerini varsa sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, talep ve istekleri not alarak, çözümü noktasında gerekenin yapılacağının sözünü verdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, dünyadaki en büyük emekçilerin kadınlar olduğunu belirterek, “Sizlerin talep ve istekleri bizler için çok önemlidir. Çünkü siz kadınlarımız bizlerin baş tacımızsınız. Sizlerin isteklerini emir telakki ederek, yapılması hususunda gerekenin yapılacağının sözünü veririm. Ben yaklaşmakta olan dünya kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi.