BAŞKANIMIZ KADIOĞLU PRESTİJ CADDEMİZİ İNCELEDİ!

Belediyemizin kardeş belediyesi Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde” projesinin açılış töreni için Görele’de bulunan Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Abdurrahman Ada ve beraberindekiler eşliğinde prestij caddede incelemelerde bulundu.

Siyasetin abisi, Esenyurt’un hamisi Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, müteahhitlerden cadde ile ilgili bilgi alarak, Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Abdurrahman Ada ve beraberindekilerle fikir alışverişinde bulundu.

İnceleme sırasında cadde esnafı ve caddeden gecen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkanımız Kadıoğlu, vatandaşların önerisini de değerlendirerek, vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.