BAŞKANIMIZ KARKON GENEL BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Haydi Köyümüze Geri Dönelim’ projesi ile Karadeniz turu yapan Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Genel Başkanı Sıtkı Ada ve Karadeniz Federasyonu Başkanları ile bir araya geldi.

Başkanımız Erener ve Karadeniz Konfederasyonu Başkanları ilçemiz için fikir alışverişinde bulundu.

Bir yörenin gelişmesi, büyümesi anlamında birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkanımız Erener, “Yine birlik ve beraberlik günümüzden birisini yaşıyoruz. Bizim için varsa, yoksa Görele’nin gelişmesi, büyümesi için bu yoldaki hedeflerimiz, projelerimiz devam ediyor. Tabi ki bunları yapmak, ileriye taşımak için her yol birlik beraberlikten geçiyor. Ben bu kapsamda ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Genel Başkanı Sıtkı Ada ve Karadeniz Federasyonu Başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARKON Genel Başkanı Sıtkı Ada, konfederasyon olarak, ‘Haydi Köyümüze Geri Dönelim’ projesi hazırlayıp, ilgili bakanlıklardan destek sağladıklarını, büyük kentlerde yaşayıp, köyüne dönenlere, inek, petek, koyun desteği sağlanacağını söyledi.

Ada, ayrıca İstanbul’a eğitim için gelen gençlere gelenek ve göreneklerini unutmamaları için çeşitli etkinlikler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra KARKON Genel Başkanı Sıtkı Ada Belediye Başkanımız Erener’e plaket takdim etti.

Başkanımız Erener ise, KARKON Genel Başkanı Ada’ya ilçemizin kültürü olan kemençe hediye etti.