BAŞKANIMIZ KURTBELİ SOĞUKSU YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenli Köyü’nde yapılan geleneksel Kurtbeli Soğuksu Yayla şenliğine katıldı.

Yayla şenliğinde yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarla bir bir selamlaşarak, onlarla sohbet etme imkanı buldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Şenlikler bir ve beraber olmamızı sağlıyor. Ben buraya geldiğim zaman emin olun ki kendi köyüme gelmiş gibi mutlu oluyorum. Bunu söylemekte fayda görüyorum. Biz siyasete 2001 yılında başlamıştık ve bu köy, bu havza, bu vadi hep delikanlı gibi arkamızda durdu. Burada hep yanımızda olan çok değerli insanlar var. Bizler elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz. Fazla söze gerek yok. Ben belediye başkanı seçilirken şunu söylemiştim az laf, çok iş. Bizler çok işler ve hizmet yapmaya geldik. Rabbim bu vatanın birliğini dirliğini bozmasın. Ben hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.