BAŞKANIMIZ LGS GÖRELE BİRİNCİSİ AYDIN’I MAKAMINDA AĞIRLADI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) ilçe birincisi olan Görele Ortaokulu öğrencisi Recep Aydın’ı makamında ağırladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, LGS İlçe birincisi Aydın’ı başarısından dolayı kutlayarak, ödüllendirdi.

Liselere Geçiş Sınavında Giresun’un Türkiye 3. olduğunu, Görele’nin ise Giresun 1.si olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu yıl yapılan Liselere Geçiş Sınavında Giresun ilimiz Türkiye 3. olurken, Görele ilçemiz ise Giresun 1.’si oldu.

Öğrencilerimiz Türkiye ortalamasının çok üstünde yer alırken, birçok öğrencimiz iyi dereceler aldı. İlçemizde 0,18‘lik dilime giren Recep Aydın evladımız ilçemizin 1.’cisi oldu. Görele Ortaokulu öğrencisi olan ve hiçbir özel ders almayarak, üstün bir başarı örneği sağlayan ilçe birincisi öğrencimiz Recep Aydın’ı başarısından dolayı kutluyorum. Üzerinde emeği bulunan ailesi ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Belediye olarak öğrencimiz Recep Aydın’ın yanında olacağız ve eğitimine gereken desteği sağlayacağız. İlçemiz adına gurur kaynağımız oldu. Türkiye ve Giresun’da eğitim çıtamızı en üst seviyelere yükseltti” dedi.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Dede, Görele Ortaokulu Müdürümüz Seyit Bilal Çetinkaya ve öğretmenlerimizden Adem Topal hazır bulundu.