BAŞKANIMIZ MAHALLE VE KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona katılarak, burada tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Organizasyona katılan tüm muhtarlarla tek tek selamlaşan Başkanımız Erener, bu tür organizasyonların il ve ilçeler adına çok önemli olduğunu dikkati çekti.

Başkanımız Erener, “Giresun Federasyonu şuanda çok önemli bir iş yapıyor. Bizleri bir araya getiriyor. Bilindiği üzere bir yerin kalkınması, gelişmesi, o yere hizmetin getirilmesi ve yatırımların çoğalmasında birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bizlerde Görele Belediyesi olarak sizlerle el ele vererek, Giresun Federasyonunun yanında olacağız. Giresun günlerine katılımı sağlayarak, birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Ben bu organizasyonu sağlayan Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.