BAŞKANIMIZ MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Başkanı Kamil Ok ve Giresun İl Genel Meclis Üyeleri Şengül Şahin, Aslan Nizamoğlu ile birlikte mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanımız Tolga Erener, muhtarların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden gelebileceklerini hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemizin el ele verdiğimizde nasıl büyüdüğüne, geliştiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Gerçekten güzel hizmetler yapıyor, güzel işler başarıyoruz. Buda birlik ve beraberlikle mümkün oluyor. Projeler sunmak, fikir alışverişinde bulunmak, neler yapabiliriz bunun bilincinde olmak gelişimle, büyümekle eşdeğerdir. Sizlerden de bunu bekliyoruz” dedi.