BAŞKANIMIZ MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, muhtarlar derneği başkanları, tüm köy ve mahalle muhtarları ve ziraat odası başkanları ile bir araya geldi.

Muhtarlarla sohbet eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, muhtarların istek ve şikayetlerini dinleyerek, çözümü noktasında not aldı.

İlçenin gelişmesinde, kalkınmasında muhtarların önemli bir rolü olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, muhtarların yönetimdeki önemine dikkat çekerek sorunları çözme noktasında birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.

Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Görele’yi hak ettiği konumuna gelmesi ortak akıl ile mümkündür. Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz. Görele’yi yaşanabilir şehir yapmak adına, ilçe sakinlerimizi mutlu edebilmek için toplumun her kesimi ile ortak hareket ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli bir rol oynuyor”