Başkanımız Muhtarlarla Bir Araya Geldi!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Mahalle Muhtarlarıyla sohbet eden Başkanımız Erener, muhtarların istek ve şikayetlerini dinleyerek, çözümü noktasında not aldı.İlçenin gelişmesinde, kalkınmasında muhtarların önemli bir rolü olduğunu belirten Başkanımız Erener, muhtarların yönetimdeki önemine dikkat çekerek sorunları çözme noktasında birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.

Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduklarını ifade eden Başkanımız Erener, Görele’yi hak ettiği konumuna gelmesi ortak akıl ile mümkündür. Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz.

Görele’yi yaşanabilir şehir yapmak adına, ilçe sakinlerimizi mutlu edebilmek için toplumun her kesimi ile ortak hareket ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli bir rol oynuyor, dedi.