BAŞKANIMIZ NEBİOĞLU CONCEPT MAĞAZASI AÇILIŞINA KATILDI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen ile birlikte Görele’deki hizmet kalitesini Tirebolu’ya taşıyan Nebioğlu Concept mağazasının açılışına katıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Körliman Mahallesi Amiral Şükrü Okan caddesindeki işyerinin açılış kurdelesini keserek, ticarette Görele’deki başarısını Tirebolu’ya taşıyan Halil Turan Nebioğlu’na teşekkür etti.

Nebioğlu’na başarılar dileyen Belediye Başkanımız Erener, “Ticaretteki başarısını sürdürerek, Görele’deki şubelerini Tirebolu’ya da acıp genişleten Halil Turan Nebioğlu kardeşimi kutluyorum. Yeni açılan işyerleri istihdam alanının genişlemesi demektir. Ben Nebioğlu’na başarılar diliyorum” dedi.