BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 2018- 2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle Mehmet Gürel İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı.

Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerimizle sohbet etti. Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerimize, başarının anahtarının kitap okumaktan geçtiğini söyleyerek, bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, “Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için seferberiz. Eğitim anlamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak okullarımızın fiziki yapısını iyileştiriyor, araç gereç ihtiyaçlarına peyzaj gibi çevre düzenlemelerine kadar ilçemizde tüm okullarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımız için ilçemizde eğitime desteklerimiz artarak devam edecek. 2018-2019 yeni Eğitim Öğretim Yılı ilçemize hayırlı olsun” dedi.