BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Orman Haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.

Başkanımız Erener, öğrencilerle birlikte çeşitli fidanları toprakla buluşturdu.

‘Bir ülkeyi, bir vatanı insan vücudu olarak kabul edersek, ormanlar onların akciğerleridir’ diyen Başkanımız Erener, “Bu ülkeye nefes aldıran unsur ağaçlarımız, ormanlarımızdır. Önemli olan orman haftasını sözde değil özde olarak kutlanmasıdır. Ağaçlarımıza, fidanlarımıza, çiçeklerimize sahip çıkalım. Görele Belediyesi olarak Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu ile kardeş kurumuz. Biz elimizden gelen desteği benimde aynı zamanda mezunu olduğum bu okulumuza sağlamaya devam ediyoruz. Biz belediye olarak 6 Bine yakın çeşitli fidanı toprakla buluşturmayı başardık. Fidanlar aynen sizler gibi nazik ve narindir. Onları korumak hepimizin görevidir. Ben emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.