BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERLE KARNE HEYECANI YAŞADI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Karne töreninde öğrencilerin karne sevincini onlarla bir yaşayan Başkanımız Erener, öğrencilere seslenerek, eğitimin altın anahtarının çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Başkanımız Erener, “Sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Şuanda hayatınızın en güzel dönemlerini yaşıyorsunuz. Öğretmenleriniz sizlerin geleceği için çok uğraşıyor. Sizlerde bu uğraşın hakkını verin. Çok çalışın ve ülkenize, milletinize hayırlı nesiller olun. Eğitimin altın anahtarı çalışmaktır. Çalışırsanız her şeyin üstesinden kolaylıkla gelirsiniz. Ben sizlere güveniyorum ve sizlerin de bu güvenin hakkını vereceğinize inanıyorum. Bizler Görele Belediyesi olarak sizlere her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Tören sonrası Başkanımız Erener, öğrencilere karnelerini dağıtarak, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.