BAŞKANIMIZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZCE HAZIRLANAN BİLİM FUARINA KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliğine katıldı.

Bilim fuarının açılışını yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Ortaokul öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeleri inceledi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, geleceğin bilim adamı olacak gençlere başarılar diledi.

Bilgiyi üreten bir toplum olunması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları söyledi:

“Hakikatten insanlarımızı bilinçlendirme adına çok başarılı bir çalışma olmuş. Bu projelere küçük projeler gözüyle bakmak doğru değil. Büyük hedeflere küçük adımlarla ulaşılır. Ben öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her alanda bilgiyi üreten bir toplum olmamız gerekmektedir.”