BAŞKANIMIZ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ olması dolayısıyla Görele Gençlik Merkezi tarafından özel çocuklarımız için hazırlanan etkinliğe katıldı.

Etkinlikte özel çocuklarımız kurulan çeşitli oyun parkurlarıyla dolasıya eğlendi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, özel çocuklarımızı etkinliklerinde yalnız bırakmayarak, onlarla yakından ilgilendi ve etkinlik sonunda özel çocuklarımıza madalyalarını taktı.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın sosyal etkinliklerde bulunması ve hayatını kolaylaştıracak yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Engelleri aşmaya gayret gösteriyoruz. Ben engelli kardeşlerimizin  ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.