BAŞKANIMIZ ‘SELİN ECZANESİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni işyeri ‘Selin Eczanesi’nin açılış törenine katıldı.

Başkanımız Erener, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım ile birlikte belediyemizden emekli Varol Dede’nin kızı Selin Dede tarafından Salih Sinirlioğlu Caddesindeki işyerinin açılışını yaparak, yeni işyerinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Yeni işyerinin bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni eden Başkanımız Erener, “Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz, hem ilimiz, hem de ülkemiz ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlanmış olunuyor. Açılan bu eczanenin şifalar dağıtmasını temenni ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Eczane açılışına Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar katıldı.