BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİĞİ BİR PROJESİNİ DAHA HAYATA GEÇİRDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahalli seçimler öncesi söz verdiği bir projesini daha hayata geçirdi.

Görele’de bulunmayan ve ilçe için büyük bir eksiklik olan “Görele Belediyesi Kadın Dinlenme Evi”ni hizmete açan Belediye Başkanımız Tolga Erener, söz verdiği projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Kumyalı Mahallesinde hizmete açılan “Görele Belediyesi Kadın Dinlenme Evi”nin içerisinde dinlenme salonu, Bakım ve emzirme odası, mescit ve mutfak bölümü bulunuyor.

Kadınlarımız ve eşi Fatma Gül Erener ile beraber Görele Belediyesi Kadın Dinlenme Evinin açılışını yapan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele için büyük eksiklik olan bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Görele’de artık kadınların rahatça hareket edebileceği, oturabileceği, dinlenebileceği, ibadet edebileceği, çocuklarını emzirebileceği ve uyutabileceği bir yerinin bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Şimdi kadınlarımız yalnız değil. Artık dışarıda da bir evleri var. Artık kadınlarımız bu dinlenme evini haftanın her günü ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. Tüm giderleri belediyemiz tarafından karşılanacak olan bu evimizde kadınlarımız için her şey düşünülmüştür. Ben bu hizmetin oluşumunda başta Beykoz Belediyesine, Belediyemiz meclis üyelerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim üzerimizde büyük emekleri bulunan kadınlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bundan sonra belediye olarak yapacağımız sosyal projelerimizde kadınlarımıza daha güzel hizmetleri sunmayı arzu ediyoruz”