BAŞKANIMIZ TOPLANTI VE İNGİLİZCE SALONU AÇILIŞINA KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, mezun olduğu Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okuldaki toplantı ve İngilizce salonunun açılışını yaptı.

ENKA Firması tarafından yenilenerek hizmete açılan toplantı salonu ile öğrenciler tarafından hazırlanan İngilizce salonunu gezen Belediye Başkanımız Tolga Erener, bu güzel çalışmalarda emeği gecen başta Okul Müdürü Ahmet Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ayrım yapmadan her okulumuza maddi manevi destek sağlamaya gayret gösterdiklerini belirterek, “Her alanda eğitime sağlanan destek, geleceğimize verilen büyük mirastır. Ben bu salonun yenilenmesinde büyük emekleri bulunan ENKA Firmasını eğitime verdiği destekten dolayı kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, program sonunda ENKA Firmasından Satın Alma Müdürü Enis Tabak’a ilçemizin kültürü olan kemençe hediye etti.