BAŞKANIMIZ TÜGVA’DA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede faaliyete gecen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliğini ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, burada gençlerle muhabbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Türkiye Gençlik Vakfının başarılı işlere imza attığını belirten Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Önemli olan bu vakfı buraya açmak değil, bunu sürdürebilmek, geliştirerek büyütebilmek. Son zamanlarda özellikle gençler üzerinde kuranı kerimden, İslamiyet’ten ayrı bir gençlik yetiştirmek gibi oyunlar var. Bunu biz ne kadar konuşursak, konuşalım düzeltemeyiz. Kökümüzün, nefsimizin sağlam olması lazım. Arkadaş arkadaşın rehberidir. Birbirimize sahip çıkıp, sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Burası gelişip, büyüyecekse bu sizin sayenizde, buraya sahip çıkmanızla alacaktır. Genç kardeşlerimize ve topluma sizler vasıtasıyla faydalı olabilirsek ne mutlu. Bilinçli bir toplum, bilinçli bir gençlik hepimizin arzusudur. Ben gençlerimizin çok faydalı işler yapacağına inanıyorum. Bu gençlik neler başarabileceğini tüm dünyaya silahsız tankların, topların, tüfeklerin önünde dimdik durarak, 15 Temmuz Darbe gecesinde göstermiştir” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilcisi Ceyhun Takır, amaçlarının gençliğin eğitim, sosyal, fiziksel ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime, tarihine ve inancına önem veren, yenilikçi ve nitelikli gençlerin oluşumuna katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Medeniyeti yeniden ihya ve inşa edecek nesiller yetiştiren bir vakıf olma yolunda hep birlikte çalışacaklarını belirten Takır, “TÜGVA yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, insan odaklı, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfcılık modelidir. Bizim gençlerimizin başı boş hayalleri olması, geleceğe dair adımlar atamaması gibi bir durumu olmaması gerekir gençlerimiz imanlı ideolojisi olan bir nesil, ne için yaratıldığını, ne için bu dünyada olduğunu, sorumluluklarının farkında olan, amaçları, gayesi, bir derdi olan gençlik inşallah bizler bunu başaracağız” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilcisi Muhammed Anıl Kaya, Belediye Başkanımız Tolga Erener’e TÜGVA Giresun İl Temsilciliğine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür belgesi verdi.