BAŞKANIMIZ TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 175. YILINI KUTLADI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yılı olması dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Görele Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ile kontrol noktalarında görev yapan polisleri ziyaret etti.

İlçemizde görev yapan polislerin polis haftasını kutlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçe kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte polislerimize çiçek hediye etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, polis teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Polis teşkilatının, Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşların huzur ve güveni için ülke çapında gösterilen gayretlerin takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde ve iç güvenlik harekatında hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle de üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan polis teşkilatımızın değerli mensuplarının haftasını kutluyorum.”