BAŞKANIMIZ ‘UYUŞTURUCUYA HAYIR’ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, gençler tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucuya Hayır’ yürüyüşüne katıldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucu sorununun sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sorunu olduğunu söyledi.

Uyuşturucuya çok kolay erişildiğini belirten Erener, “Bizler birlik beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden gelebileceğimiz gibi, bu uyuşturucu sorununu da yıkabileceğimize inanıyorum. Bu sorunla tek kişi mücadele edemez. Toplum birlik olursa, bilinçli olursa özellikle bunları tedarik eden kişilere karşı hep beraber ortak tavrımızı koyabilirsek biz bunun üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Bugünkü amacımız bir arada olduğumuzu, uyuşturucuya karşı tepkimizi ortaya koyma günüdür” dedi.