BAŞKANIMIZ VALİMİZ KARAHAN İLE BİRLİKTE ZIVA GRUP YOLLARINI İNCELEDİ!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen, Giresun İl Genel Meclis Üyelerimiz Şengül Şahin ve Aslan Nizamoğlu, ilçemizi ziyarete gelen Giresun Valimiz Hasan Karahan ile birlikte aşırı sağanak yağışlarda zarar gören Zıva grup yollarında incelemelerde bulundu.

Giresun Valimiz Hasan Karahan, Zıva Grup Yollarında meydana gelen hasarları yerinde inceleyerek, Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan, İl Genel Meclis Üyelerimiz Şengül Şahin ve Aslan Nizamoğlu’ndan bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Valimiz Hasan Karahan ve beraberindekiler daha sonra Kırıklı İlkokulu’nu ziyaret etti.