BAŞKANIMIZ VATANDAŞLARIMIZA ÇAM AĞACI FİDANI DAĞITTI…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Daha Yeşil bir Görele için’ Orman Haftası dolayısıyla AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen, AK Parti Görele Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatının katılımıyla vatandaşlarımıza çam ağacı fidanı dağıttı.

Vatandaşlarımıza çam ağacı fidanı dağıtan Başkanımız Erener, bir ağacın doğa ve çevre için önemine değindi.

Başkanımız Erener, “Ormanlar, bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağıdır. Ekolojik dengenin sağlanmasında önemli bir yere sahip olan ormanlarımız, birçok canlı türünün doğal yaşam alanını oluşturmaktadır. Erozyonu önleyen, sel felaketlerinin önüne geçen, yer altı su kaynaklarımızı besleyen, doğal dengeyi sağlayan ormanlarımızın korunması ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle dünyamızı daha yaşanabilir kılmak ve gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakabilmek için ormanlarımızı korumalı, yeni yeni yeşil alanlar oluşturmalı, ağacın ve ormanların öneminin bilincinde olmalıyız. Bizlerde bunun bilincinde olarak ‘Daha Yeşil bir Görele için’ el ele vererek, vatandaşlarımıza çam ağacı fidanı dağıttık. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.