BAŞKANIMIZ VE BERABERİNDEKİLER KAYMAKAM ERMİŞ VE J. ÜSTEĞMEN YİĞİT’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve beraberindekiler görevlerine yeni başlayan Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile İlçe Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Tamer Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Başkanımız Erener, Kaymakamımız Ermiş ile Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Yiğit’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız Ermiş ile Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Yiğit, Başkanımız Erener ve ziyaretçilere teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen, AK Parti Eski Görele İlçe Başkanı Osman Kasım, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferhan Demirci, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.