BAŞKANIMIZ VE GİRESUN AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ FETHİ ELMAS, SOSYAL HİZMET MERKEZİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas, İl Müdür Yardımcısı Recep Demir ve ilgili birim müdürleri Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas ve ilgili birim müdürleri Görele’ye yapılacak projeler için fikir alışverişinde bulundu.

Görele’ye Sosyal Hizmetler Merkezi açılmasını planladıklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye olarak Sosyal Hizmet Merkezi için bina tahsisi yapılacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Fethi Elmas ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.