BAŞKANIMIZ VE KAYMAKAMIMIZDAN SAĞLIK PERSONELLERİMİZE VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE DESTEK ZİYARETİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte zor süreçten geçtiğimiz bu zamanlarda canla, başla görev yapan sağlık personellerine ve güvenlik güçlerine destek ziyaretinde bulundu.

Sağlık çalışanları ile güvenlik güçlerinin istek ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, istekleri not alarak çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerimize bu zorlu süreçte görevlerinin başlarında olarak halkın sağlığı ve güvenliği için yerine getirdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti.