BAŞKANIMIZ YENİ GİRİŞİMCİLERE BELGELERİNİ VERDİ!

Belediyemiz ve Giresun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle Görele’de yeni işyeri kurmak isteyenlere yönelik açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 19 girişimciye belgeleri verildi.

Başkanlık makamında girişimcilerle sohbet ederek, açacakları işyerleri hakkında bilgi alan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Uygulamalı girişimcilik eğitiminde başarılı olarak belge almaya hak kazanan girişimcilere başarılar diledi.

Belediye olarak ilçede KOSGEB aracılığıyla genç girişimcileri ortaya çıkarmak ve bu girişimcilere işyeri açma imkanı sağlamaya öncülük edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Belediyemiz ve Giresun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle Görele’de yeni işyeri kurmak isteyenlere yönelik açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 19 girişimciye belgeleri verdik. Ben girişimci kardeşlerime başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak Görele’nin sosyo-ekonomik yapısına katkı sunmaya çalışıyoruz. Farklı bilgilerdeki girişimcileri, farklı branşlarda işyeri açmak isteyenleri tanımış oluyoruz. KOSGEB aracılığıyla işyeri açmak isteyen girişimcilere imkânlar sağlanıp, ilçemizde istihdama büyük oranda katkıda sağlanacağını düşünüyorum. Gençlerimizin ve girişimcilerimizin her daim yanlarında olacağız. Uygulamalı girişimcilik eğitimleri belediyemiz öncülüğünde aralıklarla düzenlenecektir. Yeni girişimcilerin farklı ilçelerde eğitim için harcadıkları maddi manevi kayıplarının önüne geçmiş olacağız”

Başkanımız Erener, daha sonra yeni girişimcilere belgelerini verdi.