Başkanımız Yeni İşyerlerinin Açılışlarına Katıldı!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, istihdam alanında ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak olan yeni işyerlerinin açılışına katıldı.

Belediye Başkanımız Erener, İlçenin Kumyalı ve Yeşiltepe Mahallelerindeki “GÖRHELE KAFE FOST FOOD PASTANE VE BÖREK” VE SORTİ CAFE işyerlerinin açılışına katılarak, işyeri sahiplerine hayırlı işler, bol kazançlı günler diledi.

İşyerlerinin açılış kurdelesini kesen Başkanımız Erener, büyüyen, gelişen ve genişleyen Görele’de açılışı yapılan işyerlerinin önemli bir istihdam sağlayacağını ve Görele’nin ekonomisine katkısının olacağını söyledi.

Açılan işyerlerinin Görele ve işyeri sahipleri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, bereketli olmasını ve bolkazançlar getirmesini diledi.